2024

Zon op het Balkon

Webshop voor verkoop van slimme Balkon Zonnepanelen in Nederland & België.

Over het project

Voor Zon op het Balkon, een nieuw bedrijf van Speetjens Media, hebben we een innovatief concept gerealiseerd voor de verkoop van balkonzonnepanelen in Nederland en België.

Allereerst hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de doelgroep die geïnteresseerd is in zonnepanelen voor balkons. Dit omvatte het analyseren van markttrends, het begrijpen van de behoeften van potentiële klanten en het definiëren van een duidelijke waardepropositie voor Zon op het Balkon.

Vervolgens hebben we een informatieve website ontwikkeld met een geïntegreerde webshop voor de verkoop van zonnepanelen. Deze website is ontworpen met een sterke focus op SEO om de zichtbaarheid in zoekmachines te maximaliseren en zo de juiste doelgroep aan te trekken. We hebben ook Google Shopping-integratie toegevoegd om onze producten beter te presenteren en klanten te bereiken die specifiek op zoek zijn naar zonnepanelen. De webshop biedt een gebruiksvriendelijke interface waar klanten gemakkelijk de juiste zonnepanelen kunnen vinden en aanschaffen.

Daarnaast hebben we promotionele materialen zoals flyers ontworpen om de bekendheid van ons product te vergroten. Deze flyers worden verspreid in de regio Zeeland om lokale bewoners te informeren over de voordelen van balkonzonnepanelen.

Om onze doelgroep nog beter te bereiken, hebben we ook social media campagnes opgezet. Deze campagnes richten zich op zowel Nederland als België en benadrukken de unieke voordelen van onze zonnepanelen, zoals hun geschiktheid voor stedelijke omgevingen en hun bijdrage aan duurzaamheid.

Met deze gecombineerde inspanningen hopen we Zon op het Balkon stevig in de markt te zetten en zowel in Nederland als België een brede klantenkring op te bouwen.

Programmeertalen

Bootstrap 5, CSS, HTML, JavaScript, NodeJS, Google Shopping


Statistieken

Uniek product, Webshop, Homewizard Retailer

Zon op Het Balkon
Zon op Het Balkon
Zon op Het Balkon
Zon op Het Balkon