2024

Grote Welzijnsbeurs Zeeland

Meer exposanten en bezoekers door slimme marketing en eenheid.

Over het project

Mieke Boot klopte bij Speetjens aan voor een nieuwe website voor haar innovatieve beursconcept, De Grote Welzijnsbeurs Zeeland, die plaatsvindt in de Zeelandhallen. Met haar uitgebreide ervaring in het organiseren van de succesvolle Westlicht-beurs, voelde ze dat het tijd was voor de volgende stap: een inclusieve familiebeurs voor alle leeftijden.

Speetjens Media leverde een maatwerk landingspagina die perfect aansloot op de wensen en visie van Mieke. De website is ontwikkeld met behulp van het geavanceerde ModX-framework, dat bekend staat om zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid in contentbeheer. Hierdoor kan Mieke eenvoudig de inhoud van de website aanpassen naar haar wensen.

De ontwikkelde website is niet alleen ontworpen voor het specifieke evenement, maar ook met het oog op herbruikbaarheid voor toekomstige beurzen. Het design is naadloos geïntegreerd met de overige visuele elementen van de beurs, zoals het promotiemateriaal, om een consistente merkidentiteit te waarborgen.

Bovendien heeft Mieke de mogelijkheid om dynamische de beurs planning op te stellen en bedrijven toe te voegen die automatisch geïntegreerd worden op de website, hierdoor hebben bezoekers en exposanten altijd de meest actuele informatie.

Programmeertalen

Bootstrap 5, CSS, HTML, PHP, MODX CMS


Statistieken

Meer bezoekers, 100% aanpasbaar

Welzijnsbeurs Zeeland
Welzijnsbeurs Zeeland
Welzijnsbeurs Zeeland
Welzijnsbeurs Zeeland