2023

Schoonheid & Med. Pedicure salon Ellesse

300% meer boekingen door nieuwe website met slim boekingsysteem.

Over het project

Voor Linda Speetjens, de moeder van Lars, heeft Speetjens Media een herontwerp gemaakt van haar oorspronkelijke website uit 2017.

De oude website, gebouwd op Bootstrap 3, voldeed niet meer aan de moderne verwachtingen. Hierdoor werd het moeilijker om nieuwe klanten te trekken, dus was het tijd voor een redesign.

In het nieuwe ontwerp is er meer focus gelegd op Beauty, Med. Pedicure en Linda zelf. Daarnaast moest de website informatiever worden door verzekeringsinformatie te plaatsen en al haar diensten toe te lichten. Haar 35+ jaar ervaring komt duidelijk naar voren op de website, wat een persoonlijkere uitstraling geeft.

Door het gebruik van AI hebben we een prachtige headerafbeelding kunnen genereren voor de homepage, die de essentie van haar werk en professionaliteit perfect weergeeft. De visuele elementen van de site zijn zorgvuldig gekozen om een serene en uitnodigende sfeer te creëren die de kernwaarden van Linda's praktijk weerspiegelt.

Daarnaast hebben we een boekingssysteem gekoppeld aan de website, zodat klanten direct afspraken kunnen boeken en Linda haar agenda eenvoudig kan bijhouden via haar telefoon. Dit systeem is niet alleen handig voor klanten, maar bespaart Linda ook veel tijd en zorgt voor een efficiëntere planning van haar afspraken.

Tot slot hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) om de online zichtbaarheid te verbeteren en meer potentiële klanten te bereiken. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van laadsnelheden en het implementeren van een responsief design dat op alle apparaten goed werkt.

Met dit uitgebreide herontwerp is Linda's website nu een krachtig hulpmiddel geworden om haar praktijk te promoten en nieuwe klanten aan te trekken, terwijl het tegelijkertijd haar jarenlange ervaring en expertise duidelijk in de schijnwerpers zet.

Programmeertalen

Bootstrap 5, CSS, HTML, JavaScript, MODX CMS, Image AI


Statistieken

300% meer klanten, Pijnloze voeten, ModX integratie

Ellesse Goes
Ellesse Goes
Ellesse Goes
Ellesse Goes