2019

Cubes Hosting

Branding & Website Creatie voor een Milieu-Bewuste Cloud Hosting provider.

Over het project

Voor Cubes Hosting, een bedrijf van Speetjens Media, zochten we naar een frisse nieuwe uitstraling en wilden we graag een re-brand doorvoeren van Experityhosting naar Cubes Hosting om de samenvoeging van drie hostingbedrijven definitief te maken

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol, en daarom besloten we Cubes Hosting als een duurzaam bedrijf opnieuw op te bouwen van de grond af. Dit betekende dat we nieuwe contracten afsloten met datacenters met betrekking tot stroomgebruik, en dat we onze bestaande klanten op de hoogte brachten van de veranderingen en hun diensten verhuisden naar de nieuwe, duurzame infrastructuur.

Het nieuwe ontwerp van Cubes Hosting legt een sterke nadruk op groen en milieuvriendelijkheid. Daarnaast hebben we veel aandacht besteed aan privacy om ervoor te zorgen dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen.

De lancering van de nieuwe website, was een onmiddellijk succes. Inmiddels hebben we meer dan 2000 geregistreerde klanten, wat de kracht van onze hernieuwde en duurzame aanpak bevestigt.

Programmeertalen

Bootstrap 5, CSS, HTML, JavaScript, PHP, WHMCS CMS, Mollie API


Statistieken

2000+ Geregistreerde klanten, 15 Producten, Duurzaam

Cubes Hosting
Cubes Hosting
Cubes Hosting
Cubes Hosting