2024

Cees Kole Makelaars

Website herschreven en losgekoppeld van CMS voor pensioengang.

Over het project

Cees klopte aan bij Speetjens met een specifieke vraag: hij wilde zijn website loskoppelen van het CMS Realworks om kosten te besparen nu hij met pensioen ging. Speetjens begreep zijn behoeften en stelde voor de website opnieuw op te bouwen met de moderne en flexibele Bootstrap 5, waardoor de site er weer wat actueler uitziet, maar zonder de hoge kosten van Realworks.

Tijdens de herbouwing van de website werd er nauw overlegd met Cees om ervoor te zorgen dat de nieuwe content volledig aan zijn wensen voldeed. Dit zorgde ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijker is, maar ook inhoudelijk sterk en relevant is zijn doelgroep.

De vernieuwde website werd vervolgens ondergebracht bij Cubes Hosting, de betrouwbare en milieuvriendelijke hostingdienst die al bijna zeven jaar deel uitmaakt van Speetjens. Dankzij de groene initiatieven en uitstekende reputatie was dit een logische keuze voor de nieuwe fase van Cees's website.

Na de herlancering van de website werden alle e-mails overgezet naar de nieuwe webserver, en de domeinnamen werden zonder problemen verhuisd. De eerder complexe Realworks koppelingen werden herschreven in PHP, waarbij ze werden omgezet naar eenvoudige webformulieren die goedkoper te beheren zijn.

Met deze veranderingen is Cees zijn website klaar voor zijn pensioen, met lagere kosten en een makkelijker beheer.

Programmeertalen

Bootstrap 5, CSS, HTML, JavaScript, PHP


Statistieken

3 Gesprekken, 10u Development tijd, 3 Koppen thee

Ceeskole
Ceeskole